oefen-_concert-locatie.jpg

Events, agenda & tickets

Een participatiekoor moet je live meemaken! Een concert van een participatiekoor is niet alleen voor familie en vrienden van de koorleden prachtig, maar ook voor het publiek en de media een zeer bijzondere en ontroerende beleving. Volg daarom deze pagina, waarop je zowel de ticketshop, concertagenda als andere events kunt vinden. Bovendien steun je onze ANBI Stichting enorm met het kopen van tickets of het doen van algemene donaties. Je kunt ons ook steunen door te investeren in obligaties en daar zelf ook rendement op te maken.

 • Hosha’ Na Live! Het mooiste uit de Matthäus Passion
  10 apr. 15:30 – 19:00
  Hilversum, Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum, Nederland
  Het Participatiekoor treedt samen op met het Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor en het Jeugdkoor Spaarne in het Muziekcentrum van de Omroep. Mis dit theatrale concert niet!
 • Meer zang, minder zorg
  14 okt. 2021 14:00 – 17:00 CEST
  Haarlem, Zijlvest 41-43, 2011 VB Haarlem, Netherlands
  Meer zang, minder zorg. Dat is waar het participatiekoor voor staat. Want na 5 jaar met succes aan de culturele inclusie van mensen met dementie te hebben gewerkt, is nu door wetenschappelijk onderzoek ook aangetoond dat dit leidt tot meer welzijn en gezondheid. Hoe dat zit laten wij u graag zien!