oefen-_concert-locatie.jpg

Events, agenda & tickets

Een participatiekoor moet je live meemaken! Een concert van een participatiekoor is niet alleen voor familie en vrienden van de koorleden prachtig, maar ook voor het publiek en de media een zeer bijzondere en ontroerende beleving. Volg daarom deze pagina, waarop je zowel de ticketshop, concertagenda als andere events kunt vinden. Bovendien steun je onze ANBI Stichting enorm met het kopen van tickets of het doen van algemene donaties. Je kunt ons ook steunen door te investeren in obligaties en daar zelf ook rendement op te maken.

• Zing mee in Café Chantant!
    13 okt. 15:00 – 17:00
    Haarlem, Ramplaan 125, 2015 GV Haarlem, Nederland
    Café Chantant is ons nieuwe zangproject voor mensen met dementie die van zingen houden, samen met hun naasten, mantelzangers en met Franc. Franc heeft Alzheimer en was 20 jaar lang zanger-gitarist van een band. Hij is een "levende jukebox" van populaire liedjes. Kom ook en zing met hem mee!
  • Hosha’ Na Live! Het mooiste uit de Matthäus Passion
    10 apr. 15:30 – 19:00
    Hilversum, Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum, Nederland
    Het Participatiekoor treedt samen op met het Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor en het Jeugdkoor Spaarne in het Muziekcentrum van de Omroep. Mis dit theatrale concert niet!
  • Meer zang, minder zorg
    14 okt. 2021 14:00 – 17:00 CEST
    Haarlem, Zijlvest 41-43, 2011 VB Haarlem, Netherlands
    Meer zang, minder zorg. Dat is waar het participatiekoor voor staat. Want na 5 jaar met succes aan de culturele inclusie van mensen met dementie te hebben gewerkt, is nu door wetenschappelijk onderzoek ook aangetoond dat dit leidt tot meer welzijn en gezondheid. Hoe dat zit laten wij u graag zien!