top of page

do 19 jan

|

't Wapen van Kennerland

19 jan. 2023: Café Chantant Haarlem

Kom je samen met ons het nieuwe jaar inluiden? Op 19 januari organiseren we alweer het derde Café Chantant in Haarlem. Omdat het de eerste editie van het nieuwe jaar is geven wij 25% korting als je een introducé meeneemt. Want zingen doen we sámen!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
19 jan. 2023: Café Chantant Haarlem
19 jan. 2023: Café Chantant Haarlem

Tijd en locatie

19 jan 2023, 15:00 – 17:00

't Wapen van Kennerland, Ramplaan 125, 2015 GV Haarlem, Nederland

Deelnemers

Over dit evenement

Op donderdag 19 januari heten we je weer van harte welkom in Café Chantant Haarlem, het leukste café voor mensen met een haperend brein. Hier ben je even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en is er geen tijd voor gezeur. Want, zoals Drs. P al zong: in Café Chantant, daar krijgt u bij uw wijntje een Trijntje en refreintje. Café Chantant, daar heeft u voor een prik den helen middag schik!

Heerlijke meezingers

In het eerste Café Chantant van het nieuwe jaar zijn zangeres Judith Kamerman, pianist Klaas Kloppenburg en gitarist Marc van den Bergh te gast. Alledrie maken zij al al jarenlang muziek met mensen met een haperend brein. Dat belooft dus weer een onvergetelijke middag te worden vol heerlijke meezingers.

Voor minder dan een tientje komt ook jouw vriendje

Zingen is leuk en samen zingen is nóg leuker. Vertel het daarom gerust een vrien(in) of familielid en neem hem of haar ook mee! Elk vriendje betaalt ter kennismaking nog geen tientje! Bestel dus snel jouw kaartjes en gun elkaar een heerlijke start van het nieuwe jaar.

Waar en wanneer?

Café Chantant Haarlem vindt elke derde donderdag van de maand plaats. De derde editie vindt plaats op donderdag 19 januari van 15:00 tot 17:00 uur in 't Wapen van Kennnemerland, ook wel bekend als 'de stinkende emmer'.

Deel dit leuke event!

bottom of page