top of page

za 17 jun

|

De Antonius Hof

17 juni: Openbare koorrepetitie Bussum

Ben je benieuwd of het Participatiekoor wat voor jou is? Kom dan zaterdagmiddag 17 juni kennismaken tijdens onze openbare repetitie. Bestel hier je gratis deelname kaartjes!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
17 juni: Openbare koorrepetitie Bussum
17 juni: Openbare koorrepetitie Bussum

Tijd en locatie

17 jun 2023, 14:00 – 16:00

De Antonius Hof, Lange Heul 32, 1403 NL Bussum, Nederland

Deelnemers

Over dit evenement

Mensen met dementie willen net als ieder ander mens ongehinderd meedoen in het verenigingsleven. Liever dan verzorgd worden, willen ze uitgedaagd worden. Samen met anderen in een koor zingen en met een professioneel orkest een concert geven, is zo'n uitdaging. Maar nog te vaak lopen ze tegen beperkingen aan. Want niet hun haperend brein, maar juist de toegankelijkheid is de grootste drempel. 

In het Participatiekoor zijn geen drempels!

In het Participatiekoor zingen mensen met én zonder dementie samen. Onder leiding van een professionele dirigent gaan we samen de uitdaging aan en werken we toe naar een onvergetelijk publieksconcert. In het koor krijgen mensen met een haperend brein individuele ondersteuning van een mantelzanger. Dat is een ervaren zanger die zijn/haar liefde voor samen zingen graag met jou deelt. Hij of zij zorgt ervoor dat ook jij - net als meer dan 300 andere zangers met een haperend brein - ongehinderd mee kunt doen. En of je nu veel of weinig zangervaring hebt, dat maakt niet uit. Het plezier in samen zingen staat voorop!

Kom met ons kennismaken

Ben je benieuwd of het Participatiekoor ook iets voor jou is, als zanger met een haperend brein of als mantelzanger? Kom dan op zaterdagmiddag 17 juni naar onze openbare repetitie in de Antoniushof in Bussum. 

Benieuwd wat we gaan zingen? We zingen enkele populaire liedjes en enkele korte stukjes uit de Matthäus Passion. Je kunt ze hier op Spotify alvast beluisteren!

Deelname is gratis, maar we vragen je wel om je vooraf even aan te melden. Via onderstaande knop reserveer je jouw gratis tickets.

Deel dit leuke event!

bottom of page