top of page
Image by Samsung Memory

Kun jij de echte emoties vastleggen?

Breng dan het participatiekoor in beeld!

Visuele content die raakt

AV specialist anker

Zien is geloven en show, don’t tell. We kunnen er nog zoveel woorden aan besteden om te vertellen wat de kracht van de participatiekoren is, maar al dat gepraat valt in het niet bij de beleving zelf. Daarom besteden wij veel aandacht aan het in beeld brengen van onze projecten en wat zij teweeg brengen, zowel bij onze deelnemers als het publiek. Dan doen wij in korte films, documentaires, podcasts en fotografie, waarin we beleving, emoties en resultaatvisualisatie willen terugzien.

Groeiende markt

Meer kunnen

Muziek in de zorg is een nieuwe en groeiende markt voor muzikanten en audiovisuele professionals.

Terugkerend werk

Eenmaal actief als muzikant in een Participatiekoor is de kans op terugkerend werk groot.

Naast de geldelijke inkomsten levert het Participatiekoor je extra voldoening van je werk op.

Werk met betekenis

“Tijdens mijn laatste jaar aan de opleiding journalistiek maakte ik voor de participatiekoren de podcast ‘Wij zijn Nico!’. Dat werd gehoord door de Alzheimer Liga Vlaanderen. Die hebben mij nu gevraagd om voor hen een podcast te maken.”

Sterre Zwiers

Radiojournalist

‘’Tijdens het filmen van de documentaire over Franc, ben ik vooral mijn eigen onrust over dementie kwijt geraakt. Ik heb nu naast de lelijke aspecten ook gezien dat er juist nog zoveel mogelijk is”

Raymond Hilkman

Filmmaker

Stel je eens aan ons voor!

Wil jij als AV of audioprofessional met ons samenwerken? Meld je dan via onderstaand formulier bij ons aan. Geef aan of je als professional of als student wilt meedoen en upload je portfolio en eventueel een concreet project dat je bij ons zou willen uitvoeren. Na beoordeling van je portfolio nemen we contact met je op.

Geïnteresseerd als:

Bedankt voor de inzending!

Check je mailbox voor onze reactie.

bottom of page