top of page

di 25 apr

|

De Mortier

25 april: Café Chantant Bergen op Zoom

Mantelmuzikant Marc van den Bergh & vrienden komen elke laatste dinsdag van de maand in Café Chantant Bergen op Zoom om samen met jou te zingen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
25 april: Café Chantant Bergen op Zoom
25 april: Café Chantant Bergen op Zoom

Tijd en locatie

25 apr 2023, 14:00 – 16:00

De Mortier, Dubbelstraat 66, 4611 GM Bergen op Zoom, Nederland

Deelnemers

Over dit evenement

Voor mensen met een haperend brein is niets zo fijn dan mee kunnen blijven doen in het gewone leven. Samen leuke dingen doen, vrienden ontmoeten of nieuwe vrienden maken. Dat is lang niet altijd makkkelijk, maar in Café Chantant is dat heel gewoon. Café Chantant is een maandelijks terugkerende middag vol muziek en ontmoetingen met oude bekenden en nieuwe vrienden. In navolging van Haarlem en Bussum nu dus ook in Bergen op Zoom!

Even weg uit de dagelijkse sleur

In Café Chantant ben je even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en is er geen tijd voor 'gezeur'.  We heten je van harte welkom met een hapje en een drankje. Want, zoals Drs. P al zong: in Café Chantant, daar krijgt u bij uw wijntje een Trijntje en refreintje. Café Chantant, daar heeft u voor een prik den helen middag schik!

Voor en door mensen met dementie

Café Chantant is ontwikkeld in samenwerking met singer/songwriter Franc Janssen. Toen hij een paar jaar geleden de diagnose alzheimer kreeg moest hij stoppen met zijn band en sloot hij zich aan bij het Participatiekoor. Daar heeft hij ervaren hoe je door samen te zingen langer op de been blijft. Om dat plezier ook met jou te delen hebben wij samen met Franc Café Chantant ontwikkeld. Samen met muzikant Marc van den Bergh brengt Franc een repertoire van bekende populaire liedjes. Dat belooft dus een onvergetelijke middag te worden vol heerlijke meezingers. 

Voor minder dan een tientje komt ook jouw vriendje

Zingen is leuk en samen zingen is nóg leuker. Vertel het daarom gerust een vrien(in) of familielid en neem hem of haar ook mee! Elk 'vriendje' betaalt ter kennismaking nog geen tientje! Bestel dus snel jouw kaartjes en gun elkaar een onvergetelijke middag.

Waar en wanneer?

Café Chantant Bergen op Zoom opent haar deuren op 28 februari van 14:00 tot 16:00 uur in De Mortier.

Deelname

  • Zorgkaartje

    Ben je zorgprofessional of begeleider uit een zorginstelling, koop dan een zorgkaartje. Hiermee ontvang 1 consumptie en gaat de borrelplank ook jou niet voorbij.

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit leuke event!

bottom of page