top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Wat gaan we met moeder doen vandaag? Naar Café Chantant!


Iedereen die de zorg heeft voor iemand met een haperend brein herkent het wel. Als mantelzorger is het niet makkelijk om naast je zorgtaken ook nog samen leuke dingen te blijven doen. Soms ben je er gewoon te moe voor, of weet je even niet meer wat je nóg zou kunnen doen. Veel van wat vroeger heel gewoon was kan niet meer. En iedere keer hetzelfde wandelingetje maken en dezelfde gesprekjes voeren gaat ook vervelen. Maar wat zou er gebeuren als we samen naar Café Chantant gaan?


Café Chantant brengt muziek in het leven

Café Chantant is een muziekcafé voor mensen met een haperend brein en hun naasten. Samen met ervaren muzikanten en onze mantelzangers maken we in Café Chantant muziek. Onder het genot van een hapje en een drankje zingen we bekende Nederlandse en Engelse liedjes. Liedjes voor in de kroeg én thuis.


Want naast er samen met je vader, moeder of cliënt er even helemaal uit te zijn en nieuwe vrienden te ontmoeten, is Café Chantant de plek waar we je kennismaakt met onze mantelzangers. Mantelzangers zijn enthousiaste zangers die hun passie voor muziek graag met je delen. Dat doen zij niet alleen in onze Participatiekoren en in Café Chantant, zij komen ook graag bij je thuis zingen en geven je graag tips hoe muziek en samen zingen de dagelijkse zorg voor je naaste kan verlichten. Ben je benieuwd wat onze mantelzangers voor jou kunnen betekenen, of heb je zin om er eens een middagje tussenuit te gaan? Kom dan eens kennismaken in Café Chantant!


De eerst volgende Cafés Chantant vinden plaats op 17 januari in Bussum en 19 januari in Haarlem. Klik voor meer informatie op onderstaande button en zing gezellig met ons mee!102 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page