top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Participatiekoren vieren de Week van zorg en welzijn

19 maart 2019 | Achtergrond, Haarlem


De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2019.

Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

Trots

oen hij 50 werd, heeft hij met al zijn koren samen zijn eigen compositie ‘Vijftigst’ uitgevoerd. En onder meer de Psalmensymfonie van Igor Stravinsky. “Dat stuk ken ik al heel lang, op mijn 13e gaf mijn vader me een plaat hiervan. Ik heb ontzettend van die uitvoeringen genoten, maar het is veel werk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Nu ben ik per week allemaal verschillende stukken aan het repeteren, maar als je met zoiets groots bezig bent, dan ben je elke avond met hetzelfde bezig. En dat moet je dan ook niet te vaak doen; mensen zingen niet voor niets in een kamerkoor.”


Grenzen

Bij de repetities en voorbereidingen van onze drie Participatiekoren zijn veel zorg- en welzijnsorganisaties actief. De Stichting Participatie met Dementie is zeer trots op Topaz Leiden, Kennemerhart Haarlem, JeVanHed en Stichting Welzijn Bergen. Mede dankzij de bewoners, bezoekers, bestuurders, medewerkers en vrijwilligers van al deze organisaties kunnen we op 19 en 20 april 2019 drie bijzondere passieconcerten brengen.


Meer over deze week

Lees verder over allerlei activiteiten in heel Nederland op www.weekvanzorgenwelzijn.nl

7 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

コメント


bottom of page