top of page

Bobbie Blommesteijn solist Meezing MatthäusSopraan Bobbie Blommesteijn (1989) is een van de vier solisten die met veel plezier uitkijkt om op 27 maart met de de participatiekoren en Bachkoor Holland mee te zingen. Wie is Bobbie Blommesteijn?


Bobbie begon haar muzikale carrière op de Haarlemse koorschool. Met het Kathedrale Koor maakte ze concertreizen naar Engeland, Duitsland, Frankrijk en Slowakijke. Tevens verleende ze al op jonge leeftijd haar medewerking aan uitvoeringen van de 8e symfonie van Mahler en de St. Nicholascantate in het Concertgebouw van Amsterdam. Ze werkte in die periode onder andere met Ricardo Chailly en Simon Rattle. Ze was onderdeel van de eerste line-up van de Haarlem Voices, onder leiding van Sarah Barret, bij wie ze ook zangles had. Op haar 14e begon ze haar studie zang aan de vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar ze studeerde bij Manon Heijne. Deze studie vervolgde ze bij Sasja Hunnego aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast haar werk als soliste is Bobbie een veelgevraagd ensemblezangeres. Zo is ze verbonden aan het Laurens Collegium, Collegium Vocale Gent, het Nederlands Kamerkoor en is ze regelmatige te horen in verschillende gelegenheidsensembles. Tevens schrijft ze haar eigen liedjes, en werkt ze regelmatig samen met zanger & liedschrijver Rufus Kain.


Na haar studie aan het conservatorium studeerde ze theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam waar ze in september 2015 afstudeerde met een specialisatie in Cabaretgeschiedenis. Naast haar werk als zangeres werkt ze dan ook nog steeds als zelfstandig schrijver, onderzoeker en recensent.


Wil jij Bobbie ook zien en horen als solist tijdens onze Meezing Matthäus, bestel dan nu je kaarten via onderstaande knop.


Bestel nu je kaarten

De Meezing Matthäus door Bachkoor Holland, de participatiekoren en het Concertgebouw Kamerorkest vindt plaats op woensdagmiddag 27 maart in de Nieuwe Kerk in Delft. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Nationale Theaterkassa via onderstaande link. Kaarten zijn inclusief programmaboek en bladmuziek.


Datum: woensdag 27 maart 2024

Aanvang van het concert is 16:00 uur.

Nieuwe Kerk, Grote Markt 80, Delft
42 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page