Het Participatiekoor Haarlem

Het Participatiekoor Haarlem zingt de hoogtepunten uit de Matthäus Passion en staat ook dit jaar weer onder leiding van dirigent Felix van den Hombergh.

Het koor heeft plaats voor 60 zangers. Dit jaar zingt ook een kinderkoor van de koorschool St. Bavo met ons mee.

Het koor wordt begeleid door een orkest o.l.v. concertmeester Loekie Poncini.

In verband met het coronavirus zijn alle repetities en concerten opgeschort. Via de nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ontvangt u deze nog niet? Laat uw gegevens achter via het aanmeldformulier.

“Dit concert heeft mijn ogen geopend. Nu begrijp ik waar mijn moeder al die jaren doorheen is gegaan.”

Hetty Hafkamp, burgemeester Bergen NH

Het Participatiekoor Bergen NH

Het Participatiekoor Bergen NH zingt in 2020 opnieuw hoogtepunten uit de Matthäus Passion die worden afgewisseld met de passieverhalen van mensen met dementie.

Het koor staat ook dit jaar weer onder leiding van dirigent Maria Delver en biedt plaats aan zangers met en zonder haperend brein.

Het Participatiekoor Helmond

Het Participatiekoor Helmond zingt de hoogtepunten uit de Johannes Passion van J.S. Bach die worden afgewisseld met persoonlijke passieverhalen van mensen met dementie. Het koor staat onder leiding van dirigent Ramon van den Boom.

Het koor heeft plaats voor 45 zangers en wordt tijdens het concert begeleid door een barokensemble en solisten.

Het Participatiekoor Helmond is een samenwerking met St. Lambertusconcerten.

“Zingen vind ik heel leuk om te doen. In m’n oude koor ging dat niet meer omdat het lastig werd om alles te volgen. In het Participatiekoor zijn er steunzangers die je helpen. Op die manier kan ik toch zingen en muziek maken. Heerlijk!”
Janie, zangeres met dementie.

Het Participatiekoor Midden Delfland

Het Participatiekoor Midden Delfland zingt de hoogte-punten uit de Matthäus Passion, afgewisseld met de passieverhalen van mensen met dementie.

Het koor staat onder leiding van dirigent Bas van Houte en biedt plaats aan zangers met en zonder haperend brein.