Het Participatiekoor Haarlem wordt gevormd door project- en koorzangers uit Haarlem en omgeving. Het koor bestaat uit ongeveer 15 zangers met dementie en 30 projectzangers en staat ook dit jaar weer onder leiding van dirigent Felix van den Hombergh.

Programma 2019

Net als in 2018 zingen mensen met dementie samen met projectzangers uit diverse Haarlemse koren. Op Goede Vrijdag 2019 brengt het Participatiekoor Haarlem ditmaal delen uit de Johannes Passion. In de voorstelling ‘Zolang ik er ben’ staat de levenskunst van Leo van Dijk centraal. Leo is 86 jaar en heeft nu tien jaar Alzheimer. Ook in 2019 zingt hij weer mee, samen met ongeveer 15 lotgenoten. Het verhaal van Leo wordt vertolkt door acteur Hans Koenis.

Repetities
De repetities vinden overdag van 10.00 tot 12.00 uur plaats op donderdagen 24 januari, 7 en 21 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april 2019.
Locatie: Kennemerhart ‘De Molenburg’, Groningenlaan 12, 2036 EN Haarlem.

Concert
Het concert vindt plaats op Goede Vrijdag 19 april 2019 om 19.00 uur in de Mariakerk te Haarlem-Noord.

Kosten
Deelname aan het Participatiekoor kost € 70. Zijn de deelnamekosten te hoog voor u, geef dat dan in het inschrijfformulier aan, dan zoeken wij samen met u naar een oplossing.

Samen met vrienden zingen? Download hier onze digitale flyer en mail hem door!
Zing mee in het Participatiekoor

Inschrijfformulier Participatiekoor