Het Participatiekoor Bergen (NH) wordt gevormd door project- en koorzangers uit Bergen en omgeving. Het koor zal bestaan uit circa 10 zangers met dementie en 24 projectzangers. Het koor staat onder leiding van dirigent Maria Delver. Solist is Maartje de Lint.

Het Participatiekoor Bergen (NH) is een sociaal initiatief van stichting JeVanHed en wordt georganiseerd door Hedwig Jong. JeVanHed creëert bijzondere ontmoetingsplekken met als missie het samenbrengen en verbinden van mensen in al hun diversiteit door activiteiten die uitgaan van een gemeenschappelijke interesse. JeVanHed daagt mensen uit hun eigen en elkaars kwaliteiten te zien en verder te ontwikkelen, waardoor sociale cohesie en participatie ontstaat. Mensen verbinden, eenzaamheid en uitsluiting van groepen tegengaan en hiermee een inclusieve samenleving nastreven, is wat JeVanHed met het Participatiekoor tot uitdrukking laat komen.

Programma 2019

Centraal in het programma van het Participatiekoor Bergen (NH) staan diverse koren en koralen uit de Matthäus Passion van J.S. Bach en de passieverhalen van mensen met dementie.

Repetities
De repetities vinden plaats op maandagen van 10 tot 12 uur in De Nieuwe Beuk, Dorpsstraat 20 in Bergen (NH).
Repetitiedata: 21 januari, 4 februari, 11 februari, 4 maart, 18 maart, 1 april en de generale op 15 april 2019.

Concert
Het concert vindt plaats op zaterdag 20 april 2019 om 15.00 uur in museum Kranenburgh in Bergen (NH).

Kosten
Deelname aan het Participatiekoor Bergen kost € 70,00. Zijn de deelnamekosten te hoog voor u, geef dat dan in het inschrijfformulier aan, dan zoeken wij samen met u naar een oplossing.

Samen met vrienden zingen? Download hier onze digitale flyer en mail hem door!
Zing mee in het Participatiekoor

Inschrijfformulier Participatiekoor