• Dit evenement is voorbij.

“Erbarme dich”, door Het Participatiekoor Haarlem

wo 8 april 2020- tijd: 20:00 - 22:00

$10 – $17.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Koraal 54. O haupt voll Blut un Wunden, voll Schmerz und voller Hohn. “Ik vind dit een van de aangrijpendste stukken uit de Matthäus Passion. Dit gaat over mij. Het maakt me melancholisch en troost me tegelijk”, zegt Franc Janssen, zanger met dementie.

Het Participatiekoor Haarlem bestaat uit 55 zangers met en zonder dementie. Samen met een twintig sopranen tellend kinderkoor van de St. Bavo Koorschool, zingen we de hoogtepunten uit de Matthäus Passion van J.S. Bach. Zeven vertellers wisselen de zestien mooiste koralen en aria’s af met onvergetelijke verhalen.

Dirigent: Felix van den Hombergh
Correpetitor: Hans van Beelen
Concertmeester:
 Loeki Poncin
Solisten: Marina Besselink (sopraan), Annelies van der Vlies (alt), Gerard Smits (bas)

Datum:
wo 8 april 2020