top of page

do 15 dec

|

Haarlem

Café Chantant Haarlem

Dit event is afgelopen. Klik op de rode button hieronder om naar de aankomende events te gaan!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Café Chantant Haarlem
Café Chantant Haarlem

Tijd en locatie

15 dec 2022, 15:00 – 17:00

Haarlem, Ramplaan 125, 2015 GV Haarlem, Nederland

Deelnemers

Over dit evenement

Wat kun je verwachten?

Café Chantant is dé ontmoetingsplek waar mensen met een haperend brein hun liefde voor muziek en een rijk sociaal leven weer kunnen laten groeien en bloeien. In Café Chantant staan plezier en ontmoeting met andere muziekliefhebbers voorop. Ervaring hoef je niet te hebben, want iedereen heeft het talent om te zingen en plezier te maken. Ook al ben je Aretha Franklin of Frank Sinatra niet, bij ons geldt: I did it my way!

Voor en met mensen met dementie

Café Chantant is ontwikkeld in samenwerking met Franc Janssen. Franc is al jaren lid van het Participatiekoor en heeft alzheimer. Voor hij zich bij ons aansloot was hij twintig jaar lang gitarist en zanger van een band. Nadat hij vanwege de haperingen in zijn brein moest stoppen met zijn band, heeft hij een songbook samengesteld met populaire Nederlandstalige en engelse liedjes.

Levende Jukebox & borrelplank

Tijdens Café Chantant treden verschillende muzikanten op als levende jukebox. Jij kiest het liedje dat je graag wilt zingen en zij zullen het spelen. Ondertussen serveren we een drankje en gaan we met de borrelplank rond.

Maak kennis met onze Mantelzangers

Voor iedereen die van zingen houdt is Café Chantant ook een leuke kennismaking met onze Participatiekoren en onze Mantelzangers. Tijdens de Café Chantant laten we je ook zien en beleven hoe je met een mantelzanger nog meer plezier aan het zingen kunt beleven. En hoe dat kan helpen om het dagelijks leven met een haperend brein te verlichten.

Waar en wanneer?

Café Chantant Haarlem vindt elke derde donderdag van de maand plaats. De tweede editie vindt plaats op donderdag 15 december van 15:00 tot 17:00 uur in 't Wapen van Kennnemerland, ook wel bekend als 'de stinkende emmer'. 

Deelname

  • Café Chantant Haarlem

    Inclusief 1 drankje en hapjes.

    € 10,00
    +€ 0,25 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit leuke event!

bottom of page