top of page

di 20 dec

|

The Spot

Café Chantant Bussum

Na het overweldigende succes in Haarlem opent Café Chantant ook haar deuren in Bussum! Kom je dinsdag 20 december ook gezellig meezingen? Café Chantant is speciaal voor mensen met dementie die graag actief blijven en mee willen doen in het sociale en culturele leven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Café Chantant Bussum
Café Chantant Bussum

Tijd en locatie

20 dec 2022, 15:00 – 17:00

The Spot, Wilhelminaplantsoen 17, 1404 JA Bussum, Nederland

Deelnemers

Over dit evenement

Café Chantant is dé ontmoetingsplek waar mensen met een haperend brein hun liefde voor muziek en een rijk sociaal leven weer kunnen laten groeien en bloeien. In Café Chantant staan plezier en ontmoeting met andere muziekliefhebbers voorop. Ervaring hoef je niet te hebben, want iedereen heeft het talent om te zingen en plezier te maken. Ook al ben je Aretha Franklin of Frank Sinatra niet, bij ons geldt: I did it my way!

Voor en met mensen met dementie

Café Chantant is ontwikkeld in samenwerking met Franc Janssen. Franc is al jaren lid van het Participatiekoor en heeft alzheimer. Voor hij zich bij ons aansloot was hij twintig jaar lang gitarist en zanger van een band. Nadat hij vanwege de haperingen in zijn brein moest stoppen met zijn band, heeft hij een songbook samengesteld met populaire Nederlandstalige en engelse liedjes.

Levende Jukebox & bitterballen

Tijdens Café Chantant treedt Franc, samen met gastmuzikanten, op als levende jukebox. Jij kiest het liedje dat je graag wilt zingen en hij zal het spelen. Ondertussen serveren we een drankje en gaan we met de bitterballen rond.

Maak kennis met onze Mantelzangers

Voor iedereen die van zingen houdt is Café Chantant ook een leuke kennismaking met onze Participatiekoren en onze Mantelzangers. Tijdens de Café Chantant laten we je ook zien en beleven hoe je met een mantelzanger nog meer plezier aan het zingen kunt beleven. En hoe dat kan helpen om het dagelijks leven met een haperend brein te verlichten.

Waar en wanneer?

Café Chantant Bussum vindt elke derde dinsdag van de maand plaats. De premiere vindt plaats op 20 december van 15:00 tot 17:00 uur in feesttent The Spot in Bussum.

Deelname

  • Café Chantant Bussum

    Inclusief 1 gratis drankje en hapjes

    € 10,00
    +€ 0,25 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit leuke event!

bottom of page