Documentaire

O Haupt voll Blut und Wunden

Franc heeft Alzheimer. Door de vooruitgang van zijn achteruitgang moet hij steeds meer loslaten wat hij lief heeft. ‘O Haupt voll Blut und Wunden’ is een documentaire over een man die precies weet wat hem te wachten staat en besluit om de Matthäus Passion te gaan zingen. Kijk de documentaire hieronder.

O Haupt voll Blut und Wunden werd in opdracht van Stichting Participatie met Dementie gemaakt door:

Regie & Productie: Raymon Hilkman
Creative Producer: Erik Zwiers
Camera: Maxime van Erp
Geluid: Joris Prakken
Montage: Tim Schijf
Sound design: Nick van Noort
Muziek: Bas Bertrand
Kleurnabewerking: Marco van Bergen

Met speciale dank aan: Franc Janssen & Mayke van den Berg

Deze documentaire kwam tot stand met steun van Fonds1999.

Laat ons weten wat je van deze documentaire vindt.

We zijn benieuwd wat jij van onze documentaire vindt en stellen het op prijs als je hieronder je reactie met ons wilt delen.

Meer weten?

Wil jij ook in een Participatiekoor zingen of meedoen aan een van onze andere programma’s? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

1. Dit is zo mooi! geweldig! Mag voor mij vaker “gedeeld” worden!
    Ik weet hoe het is om een dierbaar persoon te zien veranderen……en te verliezen aan Alzheimer/ Dementie.

Hierbij dank ik u voor uw inzet/ liefde en dit initiatief!

Met liefde, zeker uit mijn hart…DANK!

Antwoord
  2. Wat een geweldig initiatief om dit met Alzheimer patiënten te doen. Mijn man die Alzheimer had, 50 jaar kerk-organist is geweest, heeft nog héél lang kunnen spelen op het elektronische orgeltje wat hij op zijn kamer had in het verpleeghuis.

Antwoord

Een reactie versturen