Steun ons. Word vriend!

De Participatiekoren worden projectmatig gefinancierd door fondsen en het publiek. Om onze afhankelijkheid van subsidies te verkleinen, vragen wij onze fans of zij ons willen steunen met een kleine maandelijkse donatie.

Ondertussen doen wij hard ons best om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Zo betalen onze deelnemers een eigen bijdrage en krijgen we met regelmaat gratis repetitieruimte aangeboden. Ook werken wij, naast een klein team professionals, met veel enthousiaste vrijwilligers. Dat alles om zoveel mogelijk mensen met dementie of parkinson deel te laten nemen aan onze kunst- en cultuurprogramma’s en hen voor een zo’n groot mogelijk publiek te laten optreden.

.

Word een goede Vriend!

Als goede vriend geniet je het privilege om telkens als eerste uitgenodigd te worden voor onze concerten, tentoonstellingen en talkshows en ontvang je regelmatig kortingen op onze programma’s en producten. Je steunt ons door een bedrag naar keuze maandelijks te doneren.

Totaal: € -

Machtiging

Hierbij machtig ik St. Participatie met Dementie om maandelijks bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven. De incasso wordt uitgevoerd door Mollie, Incassant ID NL08ZZZ502057730000 .
Uw eerste Ideal betaling geldt als referentie voor het moment waarop in de daarop volgende maanden maandelijks wordt geïncasseerd. Indien u de incasso wilt opzeggen kunt u de incassant zelf blokkeren via de internet van uw bank.