De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2019.

Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

Trots
Bij de repetities en voorbereidingen van onze drie Participatiekoren zijn veel zorg- en welzijnsorganisaties actief. De Stichting Participatie met Dementie is zeer trots op Topaz Leiden, Kennemerhart Haarlem, JeVanHed en Stichting Welzijn Bergen. Mede dankzij de bewoners, bezoekers, bestuurders, medewerkers en vrijwilligers van al deze organisaties kunnen we op 19 en 20 april 2019 drie bijzondere passieconcerten brengen.

Meer over deze week
Lees verder over allerlei activiteiten in heel Nederland op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.